@soyakmavisehira :) Bizi instagramda takip etmeyi unutma :)
Alternate Text
BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR. CEMİL TUGAYI ZİYARET ETTİK
Şubat 22.02.2023

SAYIN SİTE SAKİNLERİMİZ
22 Şubat 2023 Çarşamba günü saat 11'de Yönetim Kurulu olarak Karşıyaka Belediye Başkanımız Sn. Dr. Cemil TUGAY'ı ziyaret ettik.
Özellikle site kat sakinlerimizin deprem konusu ile ilgili hassasiyetini dile getirdik.
Sayın Başkan, belediyemiz koordinasyonu ile çok detaylı ve bilimsel çalışma yapıldığını, bu çalışmaya ülkemizin konusunda yetkin ve deneyimli üniversitelerinin değerli akademisyenlerinin, jeoloji müh. , inşaat müh. , mimarlar ve jeofizik mühendisleri odalarından oluşan bir çalışma grubu oluşturulduğunu belirttiler. 
Kısa bir süre zarfında ilçemizde zemin etüdü ile ilgili çok detaylı çalışmalar yapılacağını; talep edilmesi halinde Karşıyaka'daki tüm bina ve yapıların kontrol edileceğini tarafımıza belirttiler. 
Bilimsel veriler eşliğinde yapılacak inceleme, etüt, açıklama ve çözüm önerileriyle her Karşıyakalının doğru bilgilendirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.
Görüşmemiz olumlu ve yapıcı bir şekilde neticelendi, kendilerini hem bu konuları sizlere aktarması için hem de daha yaşanabilir bir Mavişehir için sitemize davet ettik. 
Ziyaret etmekten onur duyacaklarını söylediler, en kısa sürede başkanlıktan verilecek bilgi doğrultusunda toplantı tarih ve saatini siz değerli site sakinlerimiz ile paylaşacağız. 
Bilgilerinize sunulur.
Soyak Mavişehir A Bölgesi Yönetim Kurulu.

Bizden Haberler

Alternate Text
Alternate Text
Alternate Text
Alternate Text
Alternate Text
Alternate Text